Představujeme šikovné kolegy

Tady v IFE máme spoustu šikovných lidí, rozhodli jsme představit vám je. Jedním z nich je shift-leader Josef "Pepi" Štěpek ze segmentu pohonů.

Ale ať se vám Pepi představí sám: 

"Moje cesta do IFE začala přes jednoho z kolegů – mého kamaráda. Hodně jsem od něj o firmě slyšel. Že co si člověk podepíše, to má, že je pracovní doba 7,5 hodiny, že se tu problémy skutečně řeší a lidi jsou loajální.

A navíc ten produkt samotný, nádherný, technicky dokonalý, užitečný. Používají ho miliony lidí denně, např. pod kanálem La Manche a vůbec všude ve světě. Produkt pro cestování, který propojuje lidi. Chtěl jsem být toho součástí!

Podařilo se, působím tu jako směnový mistr na Segmentu pohonů – ty slouží k otevírání a zavírání dveří. S mými kolegy se staráme o 65 lidí. S našimi lidmi řešíme i osobní problémy, vzájemně si pomáháme a vycházíme si vstříc. Totéž platí i u mého šéfa. Když s něčím potřebuju pomoct, nikdy od něj nedostanu košem.

I díky tomu jsem pak v pohodě doma. Máme se ženou dům a dvě skvělé děti (9 a 16 let), staráme se o zahradu, hrajeme badminton, cestujeme - zamilovali jsme si Slovinské hory."

Zůstaň s námi v kontaktu

LinkedIn: Knorr-Bremse Group

Odběr novinek

Za poskytnutý e-mail Vás budeme informovat o všem, co by vás mohlo zajímat.