IFE v benefičním utkání těsně prohrálo, dobrá myšlenka však zvítězila

Čtvrteční odpoledne se v Brně neslo ve znamení fotbalu. Nejenom, že hrála zbrojovka, ale tým IFE nastoupil do dlouho plánovaného benefičního fotbalového utkání hraného pro neziskovku "NEBÝT NA TO SAMA". Za náš tým nastoupili zaměstnanci i ex-zaměstnanci naší firmy, za tým soupeře mnoho bývalých fotbalových hvězd jako Milan Pacanda, Jan Mároši, Petr Křivánek, Aleš Kořínek, Petr Maléř nebo Aleš Sova. Tým soupeře doplnil profesor Pavel Šlampa z Masarykova onkologického ústavu a další hráči. Celou akci skvěle moderoval Petr Holík z rádia Krokodýl. Po úvodních proslovech, čestném výkopu a předání daru v hodnotě 20 000 Kč od společnosti IFE, se začalo hrát.

Utkání přihlíželo několik stovek fanoušků, kteří hnali hráče obou stran do útoku. Úvod se povedl především týmu neziskové organizace, kdy se ujal pohodlného vedení 3:0, ale tým IFE bojoval až do konce a "stáhl" výsledek těsně před koncem na 2:3. Kdyby se časomíra nepřehoupla přes 90minutu, bůh ví, jestli by náš tým nesrovnal:) Skvělý výkon podali všichni hráči, v našem týmu zejmén gólman, který chytl Milanovi Pacandovi několik dalších gólů!

Benefičním fotbalové utkání bylo skutečným zážitkem pro zaměstnance, kteří hráli i fandili, i místní obyvatele, kteří se přišli podívat na výkony obou týmů. Jsme rádi, že jsme jako firma mohli pomoci dobré věci a ještě se díky aktivitě našich zaměstnanců podařilo k této příležitosti zorganizovat krásné fotbalové utkání. 

Fotky: Matúš Zošák


Zůstaň s námi v kontaktu

LinkedIn: Knorr-Bremse Group

Odběr novinek

Za poskytnutý e-mail Vás budeme informovat o všem, co by vás mohlo zajímat.