Pojďte s námi nakouknout do nejmodernější lakovny v Evropě!

Ale nejdříve několik údajů k lakovně samotné. Vznikla, abychom zkrátili čas výroby a nemuseli převážet dveřní křídla sem a tam do lakoven externích – je zde větší riziko zničení finálního výrobku. Lakování dveřních křídel však také podléhá speciální normě pro výrobu drážních vozidel, a abychom mohli tento proces lépe řídit, potřebovali jsme ho dostat k nám "pod střechu".

Projekt samotný byl připravován cca 3 roky. Před-kolaudace proběhla koncem září 2015,v prosinci 2015 jsme rozjeli zkušební provoz. V současné době již máme třetí směnu.

Možná vás zajímá i cena. Je to 120 milionů CZK. Za to už se dá pořídit ledacos, že? :)

Lakujeme zde dveřní křídla a vše, co se na ně montuje. Kvalitou se blížíme autolakům. Vždyť záruka, kterou na lak poskytujeme, bývá 5 i více let! A co víc, cílem je nalakovat zde 10 tis. dveřních křídel ročně. Pomůžete nám?

Protože je rozjezd lakovny ještě stále v běhu, máme tu i spoustu výzev, které denně překonáváme. Mezi ně patří poruchovost zařízení – u tak dlouhého a složitého dopravníku prostě chvíli trvá, než se jeho provoz odladí.

Naší největší výzvou je ale sestavení týmu lakovny. Kolegů, kteří se nebojí odvádět poctivou práci, učit se společně s námi a zanechat svoji stopu na technicky dokonalých produktech, které budou dalších 30 let jezdit po celém světě a budou je za tu dobu používat miliony lidí.

Náš tým čítal na začátku 16 lidí, cílem ale je, aby nás bylo více než padesát.

Máte odvahu a chuť stát se hrdinou naší lakovny? Ozvěte se kolegyni Tereze Sichové – 724 140 140, tereza.sichova@knorr-bremse.com – a přijďte se podívat na živo, jak to u nás vypadá! Nebo přijďte jakékoliv úterý ve 16:00 na recepci IFE-CR (Evropská 839, Modřice) na prohlídku výroby včetně naší lakovny. 

Volné pozice na lakovně zde


Zůstaň s námi v kontaktu

LinkedIn: Knorr-Bremse Group

Odběr novinek

Za poskytnutý e-mail Vás budeme informovat o všem, co by vás mohlo zajímat.