V IFE-CR zavádíme benefitní systém Cafeteria

Cafeteria "MojeBenefity" je benefitová online samoobsluha, ve které mohou naši zaměstnanci utrácet body, které jim v rámci našeho benefitního programu přidělíme. 

Nárok na body nově vzniká již po 3 měsících (dříve po 2 letech), kdy na svůj účet 1x za čtvrtletí obdržíte 900 - 1 500 bodů dle délky zaměstnaneckého poměru. 1 bod = 1 Kč. Závisí zcela na našich zaměstnancích, jak si body přerozdělí a za co je utratí. Mohou si vybrat ze široké sítě internetových i kamenných obchodů (12 500 partnerů) v celé ČR. 

Za body mohou cestovat (např. Invia, EximTours, Fischer), ubytovat se (ehotel.cz), bavit se (Slevomat.cz, Ticketstream, Cinema City), relaxovat (Aqualand Moravia, Spa.cz, Aquapark Kohoutovice), léčit se (Benu, Dr. Max, Pilulka.cz, Fokus Optik) nebo si koupit zajímavou knihu (Knihy Dobrovský). Vidíte, že možností je opravdu mnoho a každý najde uplatnění, takže se nestane, že by benefit někdo nevyužil. O stavu svého bodového konta máte perfektní přehled díky mobilní i webové aplikaci, které fungují podobně jako internetové bankovnictví. Samozřejmostí je spárování s fyzickou kartou. 

Chtěli byste mít také takové výhody? Mrkněte na nabídku našich volných pracovních pozic http://www.hrdinouvife.cz/preh... a pošlete nám svůj životopis. Těšíme se na Vás!   


Zůstaň s námi v kontaktu

LinkedIn: Knorr-Bremse Group

Odběr novinek

Za poskytnutý e-mail Vás budeme informovat o všem, co by vás mohlo zajímat.