"Manažer, vedoucí, nadřízený? Ne, směnový mistr musí být hlavně člověkem,“ říká směnový mistr v IFE-CR Josef "Pepi" Štěpek

„S lidmi je třeba pracovat, ptát se, naslouchat a nezametat problémy pod stůl,“ radí budoucímu kolegovi. „U nás ve výrobě je důležitá rychlost, když je nějaký problém, je třeba ho co nejdříve identifikovat, najít řešení a komunikovat ho směrem nahoru i dolů, hlavně se nesmí výroba zastavit,“ říká „Pepi“ a dodává: „jsme vlastně takovou spojkou mezi výrobou a kancelářemi“. „Pepi“ u nás aktuálně vede kolektiv 30-40 zaměstnanců na segmentu, který vyrábí schody do kolejových vozidel. „Baví mě, když vidím, jak schod roste od začátku do konce a pak ho vidím třeba ve vlaku v Anglii,“ ukončuje náš krátký rozhovor.

A co Vy? Jste flexibilní, komunikativní a spravedlivá osobnost? Umíte to s lidmi? Máte zkušenosti z výroby? Neváhejte a zkuste to u nás. Budete spolupracovat na výrobě dveří do těch nejmodernějších kolejových souprav světa s lidmi, kteří mají společný cíl. Vyrábět produkt, který má smysl.

Zůstaň s námi v kontaktu

LinkedIn: Knorr-Bremse Group

Odběr novinek

Za poskytnutý e-mail Vás budeme informovat o všem, co by vás mohlo zajímat.